O nama

NR je tu da Vam pruži najbolja rešenja i da Vaš biznis pretvori u zadovoljstvo. NR se  razvija se i razvijaćemo se u budućnosti, o čemu najbolje govori tekst koji sledi.

NR,  osnovan je početkom  2010. godine, kao privredno društvo  koja pruža pre svega savetodavne usluge iz oblasti računovodstva i informacionih sistema. Iste godine NR zaključuje ugovore o pružanju računovodstveno –finansijskih usluga  za nekoliko klijenta. Zadovoljni klijenti,  uslugama koje im pružamo,  su osnovna pretpostavka  uspešnog biznisa koji je  orjentisan pre svega na poslovni konsalting a  pokrivajući kompletno područja vezana za proces poslovanja. Naši klijenti o nama govore kao o partneru koji ispunjava sve zadatke i sve poslove obavlja na kvalitetan, efikasan i pouzdan način.

Naša osnovna ciljna grupa su pre svega privrednih subjekti koji u svom poslovanju žele da primene nove poslovne koncepte i da na pravi način odgovore na izazove savremenog privrednog okruženja.

Našim poslovnim uslugama, želimo da pružimo svim našim klijentima stabilne uslove poslovanja, da pružimo odgovarajuća rešenja i da rešimo sve probleme, iz raznih poslovnih oblasti naših klijenata. Osnovna ideja vodilja jeste upravo pružanje usluga koje omogućavaju rast i razvoj biznisa, naših klijenata. Iz tog razloga, vremenom uvodimo brojne nove usluge kako bi  zaokruživali sistem poslovnih usluga. Taj proces još uvek nije gotov jer je on stalan i neprekidan, jer se bazira na znanju i primeni novih koncepata i informacionih tehnologija.

o nama

Do sada smo imali više  uspešnih projekata, čime smo izvršili značajne pomake u poslovanju privrednih subjekata za koje smo vršili usluge, o čemu najbolje govore rezultati koje naši klijenti ostvaruju u procesu svog poslovanja.

Nalazimo se u Smederevu  ali je naše tržište cela  Srbija i šire, što zahvaljujući informacionim tehnologijama, koje intenzivno koristimo u svom poslovanju, uspešno pokrivamo. Za sve poslovne usluge, iz našeg asortimana, pozovite nas, gde god da se nalazite, jer mi dolazimo do Vas ili Vas kontaktiramo savremenim sredstvima komunikacije u cilju što efikasnijeg obavljanja posla.

Za sve dodatne informacije o nama kontaktirajte nas bez ustručavanja, na neki od ponudjenih načina komunikacije u delu kontakt. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na vaše zahteve.